Altijd een gezond kleurtje

Marc Inbane mousse

Wie wil het niet, een gezond kleurtje alsof je in de zon hebt gezeten. Helaas is het weer in Nederland niet zodanig dat je het hele jaar met een tintje wordt verwend. Naar de zonnebank is niet echt gezond voor je huid, tevens is de kans op beschadiging van je huid aanwezig. Dan hebben we het nog niet over de kans op huidkanker, door de Marc Inbane mousse te gebruiken heb je een lekker gezond tintje. De mousse is te gebruiken voor zowel je gezicht als lichaam, je voelt je lekkerder en zekerder in je vel zitten na gebruik van de mousse. 

Voor zowel dames als heren

Natuurlijk is de Marc Inbane mousse niet alleen voor dames, ook heren kunnen de mousse uitstekend gebruiken om een gezond kleurtje te krijgen. Het unieke aan dit product is, dat het niet oranje achtig is en geen vlekken achterlaat. Bij andere artikelen blijven er vaak vlekken achter, omdat het niet goed egaal is aan te brengen. Je voelt jezelf alsof je net van vakantie komt, het is een luxe tint die er zeer natuurlijk uitziet. Een kleurtje van de zonnebank is in de meeste gevallen een onnatuurlijke bruine tint. Je ziet direct als iemand veel naar de zonnebank gaat.

Marc Inbane mousse

Gezicht en lichaam prachtig getint

Het is mogelijk om een mooi tintje te krijgen over heel je lichaam, de Marc Inbane mousse is voor het lichaam en de spray voor je gezicht. Je valt niet op vanwege de tint, maar wel omdat je meer straalt als ooit tevoren. Met de handschoen breng je de mousse aan, je hebt een paar dagen plezier ervan. Het is dus niet na een avond alweer verdwenen, je zult een paar dagen met een prachtige tint rondlopen. Welk huidtype je ook hebt, de mousse kun je gebruiken op ieder huidtype.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *