Altijd last van voeten die stinken

voetspray

Het is nu niet erg fris als je de schoenen uit doen en er komt je een geur tegemoet dat je in staat bent om je schoenen weer snel aan te doen, in alle gevallen hebben zweetvoeten te maken met schimmels en bacteriën op je voeten. Vaak wordt gedacht dat je niet goed je voeten schoon houdt of je sokken te lang aanhoudt, dit kan wel een rol spelen bij het voorkomen ervan. Een combinatie van een voetspray en anti transpirant kan al een heel stuk schelen, met behulp van Pedifris pak je niet alleen de geur aan maar doe je ook wat aan de bron. 

voetspray

Voeten die erg transpireren

Overmatig transpireren van de voeten is een goede bodem om schimmels en bacteriën te vormen, door je voeten te behandelen met Pedispray zorg je ervoor dat de zweetklieren minder vocht naar je huidoppervlakte brengen. De spray kan tot vijf dagen werken en in combinatie met de poeder werkt het ideaal, de poeder doe je voordat je naar bed gaat op de huid en in de ochtend is het ingetrokken en kun je gewoon je voeten wassen. Laat ook je schoenen rusten, het zweet moet de tijd krijgen om te kunnen verdampen. 

Voordat je de spray gebruikt

Je kunt de spray niet zomaar aanbrengen op je voeten, vooraf je voeten wassen en grondig afdrogen is het eerste wat je moet doen. Gebruik de Pedispray met name op de voetzolen en tussen de tenen, neem de tijd om het middel goed in te laten werken. Je zult merken dat je voeten minder zweten en de geur zo goed als niet meer terugkomt. Behandel je ook je schoenen dan heb je eigenlijk alles gedaan wat je kunt doen tegen zweetvoeten. De eerste week moet je dit wel iedere dag herhalen, doe een beetje poeder in je schoenen voordat je deze aantrekt en je bent voorgoed van je geur af.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *