De voordelen van definitief ontharen

definitief ontharen

Haar: we hebben het -meestal- over heel ons lichaam. Oksels, benen, bikinilijn, regelmatig halen we hier een scheermes of waxstrip overheen. Weg met dat overtollige haar! Daarnaast zijn er ook vrouwen die last hebben van beharing in het gezicht, op de buik of op de armen. Ben je het scheren, waxen of epileren zat? Dan kun je denken aan definitief ontharen. Bij JV Clinic kun je terecht voor definitief ontharen nabij Amersfoort. Dit is natuurlijk een stap die je niet zomaar neemt. Maar er zijn veel voordelen verbonden aan definitief ontharen. Welke voordelen dat zijn vertellen wij je op deze pagina.

Nooit meer scheren

Je kent het misschien wel: je gaat spontaan naar het strand maar hebt je bikinilijn nog niet geschoren. Of je gaat sporten en komt er achter dat je toch liever even een scheermes langs je oksels had gehaald. Als je je haren definitief laat verwijderen, heb je altijd een mooie gladde huid en hoef je niet meer te denken aan scheren of waxen.

Geen geïrriteerde huid

Scheren, waxen en epileren kunnen soms een geïrriteerde huid achterlaten. Dit is jammer. Ben je van je haren af, maar heb je nog geen gladde huid. Behalve dat het er niet glad uitziet, kun je ook ongemak ervaren van een geïrriteerde huid. Denk aan jeuk of branderigheid. Kies je voor definitief ontharen, dan heb je hier geen last meer van.

Geen last van ingegroeide haren

Ook ingegroeide haren zijn geen pretje. Ze veroorzaken pijn, jeuk en soms zelfs littekenvorming. Bij definitief ontharen zijn bijna alle haren verdwenen, en de haren die nog blijven zijn zachter en minder dik. Deze zullen dus veel minder snel ingroeien. Heb je veel last van ingegroeide haren? Dan is definitief ontharen wellicht iets voor jou.

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen heeft op het blote oog niet direct iets met haargroei te maken. Het wil immers niet zeggen dat haargroei ervoor moet zorgen dat je je onzeker voelt. Toch zijn sommige vrouwen onzeker over hun haargroei. Het definitief ontharen van bepaalde zones kan dan bijdragen aan het zelfvertrouwen.

Delen