De voordelen van wimperextensions

wimperextensions haarlem

We weten allemaal dat wimperextensions je een mooie oogopslag geven. Twijfel je toch nog? En vraag je je af wat nu precies de voordelen van wimperextensions zijn? Wij leggen het je uit in dit artikel!

Voor je verder leest willen we je wel adviseren om altijd naar een goede salon te gaan (bijvoorbeeld deze salon voor wimperextensions in Haarlem). Wimperextensions hebben veel voordelen, maar als ze niet goed gezet worden kun je er veel gedoe mee krijgen.

Een glamourous oogopslag

Niet iedereen is gezegend met volle, krullende wimpers. In ieder geval niet door moeder natuur. Wimperextensions zorgen voor een instant glamourous look. Gekrulde, volle wimpers voor een extra mooie oogopslag. Het laat je ogen ook meer open lijken, waardoor je er frisser uitziet. Je bent dus altijd ready to go voor een feestje.

Zeg dag tegen mascara en wimperkrullers

Zoals we hierboven al noemde, zijn wimperextensions dus mooi gekruld. Hierdoor kun je afscheid nemen van de (best wel schadelijke) wimperkruller. Ook mascara is niet meer nodig, het lijkt met wimperextensions al alsof je mascara op hebt.

Zweten, huilen, regen? Geen probleem!

Met wimperextensions heb je geen mascara meer nodig. Dus moet je een keer huilen? Of heb je keihard gesport? Dan hoef je je geen zorgen te maken over uitgelopen mascara. De wimperextensions zijn verder gewoon bestand tegen zweet en water.

De mooiste out of bed look

Je bent dus altijd ready to go voor een feestje, maar dit geldt ook voor het wakker worden. Je wordt namelijk ‘s ochtends meteen wakker met mooie wimpers. Misschien de extensions een beetje doorkammen en je hebt een mooie natural look.

Aan te passen naar jouw wensen

Het mooie van wimperextensions is dat deze aangepast worden naar jouw wensen. Zo kun je samen met de styliste de lengte, krul en kleur van de extensions bepalen. Je zorgt er zo voor dat ze helemaal bij jouw gezicht en look passen. Het is daarnaast ook nog eens pijnloos om wimperextensions aan te laten brengen.

Hebben we je al kunnen overtuigen om wimperextensions te laten zetten? Geloof ons, als je eenmaal wimperextensions hebt wil je niet meer anders!

Delen