Deze merken zijn CG methode proof!

CG-methode-merken

Ben jij al bekend met de Curly Girl methode (CG Methode)? It’s all in the name! Een verzorgingsmethode voor een ultieme verzorging van natuurlijk krullen haar, wavy haar en koeshaar. Wat het verzorgen van krullen en kroeshaar kan soms een hele klus zijn. Droog haar, krullen die binnen een uur alweer uitgezakt zijn of veel klitten. Het komt de meeste curlys vast bekend voor.

Het verzorgen van je haar begint bij het kiezen van de juiste merken en producten. In dit artikel introduceren we twee populaire merken een uitgebreid assortiment CG methode proof producten.

Kinky Curly

Kinky curly; hét merk met misschien wel het populairste product onder curly’s. De kinky curly custard is een begrip in de wereld van natuurlijke krullen en kroeshaar. Dit unieke product geeft krullen definitie, hydratatie, een uitzonderlijke hold en ultieme glans. En dit alles zonder het haar te verzwaren waardoor de kruldefinitie snel weer zal verdwijnen. Kortom, dit product (en ook alle andere producten van Kinky curly) zijn een echte curly girl best friend! Zeker wanneer je deze combineert met andere producten van Kinky curly zoals de Knot leave-in.

Alle producten van Kinky Curly zijn CG methode proof, voorzien van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met een krachtige werking.

Bounce curl

Een bos krullen kan soms behoorlijk in de weg zitten! Je bent veel tijd kwijt met de juiste verzorging en op  dagen dat krullen droog en futloos voelen verlang je vast wel eens naar stijl haar! De slogan van Bounce curl is dat iedere vrouw (en man) haar krullen altijd met liefde zal omarmen.

Klinkt mooi natuurlijk. Maar werkt het ook? Het feit dat Bounce curl in korte tijd is uitgegroeid tot een grote speler binnen de curly girl methode is dat hét bewijs van. Dit innovatieve merk heeft veel onderzoek gedaan naar verschillende ingrediënten en heeft jaren lang gedaan over het vinden van het juiste recept.

De producten van Bounce curl zijn onder andere verkrijgbaar op cgproducten.nl. Daar vind je een groot assortiment CG proof producten en krijg je persoonlijk advies over welke producten je het beste kun gebruiken.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *