Fysiotherapie Veenendaal de hulp voor je eigen lijf

fysiotherapie veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal voor elke spier in je lijf de juiste hulp. Spieren in je lijf, ze zitten echt in je hele lijf en soms kunnen ze pijn doen. Dit is omdat je een verkeerde houding kan hebben, je koorts hebt of omdat er kou op je spieren is geslagen toen je naar je broertje stond te kijken tijdens zijn voetbal wedstrijd. Je spieren zijn flexibel tot ze pijn doen. Je kan hebben gesport en dan voel je even spierpijn, spierpijn kan worden veroorzaakt door inentingen of juist door een verkeerde houding. 

Ergonomisch werken

Achter je laptop de hele dag werken, dat houd niemand vol op een houten stoel. Om de juiste houding aan te nemen moet je ergonomisch kunnen werken. Ergonomisch is belangrijk omdat je hierdoor je spieren minder snel belast. Soms kan het zoveel pijn doen en heb je er alles aan geprobeerd om de pijn minder te maken. Als dit niet gaat kan je overwegen om een fysiotherapie Veenendaal te bellen zij kunnen jou dan helpen met de pijn in je nek, rug of andere delen van je lichaam. 

fysiotherapie veenendaal

Voorkomen

Je kan soms niet voorkomen dat je spieren pijn doen, dit kan komen omdat je een blessure hebt opgelopen. Een blessure kan lang duren, en met de pijn lopen is in dit geval dan ook afgeraden. Soms zijn blessures zo erg dat je spier is afgescheurd. Als je hier geen hulp voor vraagt heb je dus kans dat het alleen maar erger wordt en dan ben je nog verder van huis. Je kan je spieren los laten masseren door een masseur. Om spierpijn te voorkomen kan je na het sporten een goede warme douche nemen. Deze douche kan je spierpijn dan minder maken. Voorkomen van spierpijn gaat bijna niet. 

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *