Geschikt matras 90×190

https://www.perfecthomeshop.eu/matras/matras-maten/matras-90x190cm

Het kiezen van een geschikt matras is voor veel mensen geen prioriteit. Helaas weten zij niet hoe belangrijk een goede nachtrust is. Tijdens je nachtrust gebeurt er veel. Zo herstellen je spieren en hersenen van de dag ervoor. Een goede nachtrust heeft echter ook invloed op de volgende dag. Wanneer je wakker wordt na een goede nacht slaap is zul je je fitter voelen. Een belangrijke oorzaak van een goede nacht slaap is het kiezen van het juiste matras. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het matras 90×190. Dit matras heeft een breedte van 90 centimeter en een lengte van 190 centimeter. 

matras 90x190

Ben ik te klein voor een matras van 1,9 meter?

Als je een lengte hebt van boven de 1,70 meter, dan ben je waarschijnlijk te lang voor dit matras. Dit matras is dan ook vooral geschikt voor kleinere mensen en kinderen. Als kinderen nog in de groei zijn, is het uiterst belangrijk om het juiste beddengoed aan te schaffen. Dit heeft ermee te maken dat kinderen tijdens hun slaap groeien en herstellen. Daarom is naast het juiste matras, het kiezen voor het juiste kussen ook erg belangrijk.

matras 90x190

Past het latex matras 90×190 bij mij?

Het latex matras is vooral ontwikkeld voor mensen die erg veel waarden hechten aan hun slaap. Zo is dit matras ontwikkeld met een latex laag van drie centimeter. Door deze latex laag wordt je rug volledig ondersteunt in een natuurlijke positie. 

Delen