Denk eens na over leasen elektrische auto

Als je ZZP-er bent en een project hebt dat verder weg is dan gebruikelijk, dan heb je (tijdelijk) een auto nodig. Je kunt dan heel gemakkelijk een shortlease aangaan voor een aantal maanden. Je levert je auto dan weer in als je project klaar is. Zo betaal je nooit teveel én heb je geen auto werkeloos voor de deur staan. Denk ook eens na over leasen elektrische auto. Dit is helemaal de perfecte oplossing. Je werkt dan mee aan een beter milieu door minder uitlaatgassen en je hebt net zo goed een mooie auto tot je beschikking.

Leasen elektrische auto is voordelig

Je hebt namelijk maar een bijtelling van 4% en dat geldt in ieder geval dit hele jaar nog. Door leasen elektrische auto boet je echt niet in op snelheid en comfort. Sterker nog. Elektrische auto’s zijn over het algemeen een stuk stiller dan reguliere benzine- of dieselauto’s. Ook hoef je de auto niet te tanken maar alleen maar op te laden op de daarvoor beschikbare punten. Je zult zien dat leasen elektrische auto ook echt iets voor jou is! Ook als je ZZP-er of startend ondernemer bent.

Dealerleasing heeft 8 verschillende elektrische auto’s beschikbaar

Dus er is er altijd één voor jou bij. Ga je voor een wat kleinere Volkswagen E-Golf of juist voor een riante Jaguar I-Pace? Dat is helemaal aan jou. Het is fijn om te weten dat ook in het geval van elektrisch leasen de kosten iedere maand helemaal duidelijk zijn. Geen addertjes onder het gras, all-inclusive is de trend! Je least dan een elektrische auto inclusief alles. Denk aan verzekeringen, onderhoud, reparaties, vervangend vervoer bij schade, noem maar op. Alleen het opladen van de auto is nog voor jouw rekening. En die prijzen vallen in het niet vergeleken met de brandstofprijzen.

Elektrisch rijden is wel even wennen

Het is echt anders dan het rijden in een benzine- of dieselauto. De pedalen reageren sneller, de auto trekt sneller op en remt sneller af. Dat moet wel bij je passen. Heb je een elektrische auto geleast en vind je het toch echt niet fijn rijden? Dan wissel je de auto net zo gemakkelijk weer in voor een model op benzine, LPG of diesel. De tip van de dag is: geef rijden in een elektrische leaseauto een kans. Het rijden an sich is misschien even wennen, maar de heerlijke stilte in de auto daar ben je al aan gewend voor je de straat uit bent.

Delen