Lekkere ontspannen

Floating

Wil jij een keer lekker ontspannen, maak dan een afspraak om te komen Floating. Maak kennis met de Dreampod en ervaar de rust die je hier kan krijgen. Je drijft als het ware op het water, let wel, zoute water. Door gebruik te maken van Epsom- of Magnesiumzout, blijf je drijven. Deze gewichtloosheid is een hele aparte ervaring en is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de haren.

Om echt te kunnen ontspannen is deze drijf sessie zeker een aanrader. Je komt helemaal tot rust en tijdens deze sessie kunnen er geen prikkels van buitenaf komen. Een sessie duurt ongeveer een uur en komt overeen met 2 a 3 uur slaap.

Floating

Kom ook ontspannen bij ZEN ZON ZEE

ZEN ZON ZEE heeft een bepaalde visie. Zo worden deze elementen vergeleken aan de natuurlijke elementen lucht, licht, aarde en water. Alleen op deze mnaier is het mogelijk om jezelf helemaal te ontspannen. Daar helpt een float sessie zeker aan mee.

De eerste keer toen ik in deze cabine stapte voelde ik mijzelf een beetje onwennig. Maar naarmate ik erin lag, kon ik heerlijk ontspannen. Je bleef op het water drijven en de prikkels die je normaal om je heen hebt waren er niet. Nog nooit heb ik mij zo kunnen ontspannen als deze keer.

Floating

Kom ook een keer hier floaten en maak kennis met jouw lichaam en geest. Je stapt er weer als herboren uit. Maak snel een afspraak bij ZEN ZON ZEE voor een afspraak.

Delen