Minerale make up voor extra glow

minerale make up

Naast dat een gehydrateerd gezicht met de juiste skin routine voor enorm veel opluchting kan zorgen als je acne hebt kan je er ook voor kiezen om minerale make up te gaan gebruiken. Biologisch en dus natuurlijke producten zijn niet alleen beter voor je gezicht maar ook voor het milieu. Make-up wordt tegenwoordig ook steeds vaker vegan gemaakt. Het maken van vegan producten is gedaan omdat ze niet meer op dieren mogen testen. Je hebt zoveel soorten producten die je kan gebruiken om jezelf een poppen huidje  te geven. 

Hoe start je?

Als je voor het eerst producten gaat gebruiken weet je soms nog niet zo goed wat je moet gebruiken en waarom je nou voor sommige producten zou kiezen. Dit kan zijn omdat je niet weet wat vegan inhoud of biologisch of waarom die prijzen soms zo verschrikkelijk duur zijn. Doordat een product vegan is weet je zeker dat het niet op dieren is getest, dieren testen vinden velen vreselijk en daarom is het goed als een product vegan is. Het milieu vind dit ook een stuk fijner, producten die dan kunnen worden gerecycled waardoor er niet geheel nieuwe productie nodig is om een product te maken.

minerale make up

Dikke laag?

Het gebruik van minerale make up kan voor velen een toverspreuk zijn of hogere wiskunde, maar dit hoeft niet zo te zijn. Als je gaat beginnen met make-up moet je zorgen dat je huid goed gehydrateerd is, deze hydratatie zorgt dat er geen  lijntjes komt. Als je niet van een dikke laag houd kan je kijken of een bb cream die goed gehydrateerd iets voor jou is, dit geef een lichte dekking die wel de oneffenheden kan weghalen. Hierdoor kan het zijn dat de kleur in je gezicht wat weg vervaagd deze kan je terughalen door een blush op te doen. 

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *