Redken shampoo: wat jouw haar wil

De schappen van de drogist staan vol met allerlei soorten shampoo. Voor elke haar wat wils zou je haast zeggen. Toch vind ik het lastig de juiste shampoo te kiezen. Er staat zoveel dat ik soms echt niet weet wat nu goed is of niet. En is alles wat die shampoo merken beweren wel echt? Want een goede shampoo is best duur en je wilt ook geen kat in de zak kopen. In de loop van mijn leven heb ik diverse merken uitgeprobeerd. Met wisselend resultaat. Ik heb merken gehad waarbij mijn haar echt zachter en glanzender werd, maar helaas heb ik ook wel eens een merk gebruikt dat mijn hoofdhuid aantastte. Dat zal natuurlijk bij iedereen anders zijn. Het gekke is dat je haar in de loop van je leven ook andere eisen gaat stellen. Want ik merkte ook dat shampoos die voorheen prima werkten, later wat minder resultaat hadden. Mijn haar wordt ook anders en dat betekent dat ik regelmatig opzoek moet naar een andere shampoo. Zo kwam ik bij Redken shampoo.

Redken shampoo: glanzend haar

Redken shampoo is een merk dat is opgezet door een kapper, die ook scheikundige is. Hij kreeg daarbij hulp van een model. Een ideale combinatie voor haar zou je zeggen en dat is het dan ook geworden. Het Amerikaanse merk heeft zijn eerste producten PH gebalanceerd zodat irritaties van de hoofdhuid worden voorkomen. Ook waren de shampoos met eiwitten nieuw voor de markt. Eiwitten helpen het haar te verstevigen. Redken shampoo heeft shampoos voor alle haartypen. Denk aan shampoos voor krullend haar, futloos haar, droog haar, maar ook voor de momenten dat je wat meer volume en stevigheid wilt of wat extra glans. Nu mijn haar zo veranderd is het voor mij een kwestie van uitzoeken wat mijn haar nodig heeft en echt, het werkt. Mijn haar is weer handelbaar.

Jouw keuze

Redken shampoo biedt ook jou wat je haar nodig heeft. Kijk eens online naar dit merk en zoek een passende shampoo uit. Je zult al snel het verschil merken. Uiteindelijk is het toch waar: shampoos worden met wetenschappelijke kennis samengesteld en dat heeft echt effect. Wie had gedacht dat zoiets als shampoo een hele wetenschap is. Maar dankzij een kapper die ook wetenschapper is en een model hebben we nu dit fijne merk. Dus aarzel niet en koop jouw fles online. Geniet van het resultaat!

Delen