Sneller je gezonde krullen weer terug

Olaplex 3

Na jarenlang het gebruik van verkeerde shampoo en andere middelen duurt het een hele tijd voordat je krullen weer gezond zijn. Het ziet er misschien met de CG methode wel goed uit, maar de structuur van je haar moet als het ware eerst van binnenuit genezen om helemaal gezond te worden. Op een natuurlijke manier moet de krul weer worden gevormd, Olaplex 3 kan je daarmee helpen. De zwavelbruggen helpen je haar te herstellen, deze zijn tijdens het gebruik van de verkeerde middelen beschadigd. Ga je ook weer voor sterk, glanzend en prachtig krullend haar? 

Olaplex 3

Herstellen van het haar

Stijltangen en hete föhnen, het lijkt zo eenvoudig om je haar daarmee mooi krullend te krijgen. Maar niets is minder waar, het haar wordt juist beschadigd met deze methoden, je merkt het al als je haar eruit gaat zien als een pluizenbol. Alle vocht en andere eigenschappen verdwijnen uit je haar. Olaplex 3 kun je gebruiken om sneller je haar te laten herstellen, zijn je krullen weg dan zullen ze door gebruik van het middel de weg weer terugvinden. De zwavelbruggen worden weer hersteld, dit betekent dat de krullen weer terugkomen zoals voorheen.

Olaplex 3

Maak een eind aan je droge haar

Er zijn veel mensen die denken met een tijdelijke behandeling het haar zo te herstellen dat de krullen, of golven weer als vanouds terugkomen. Olaplex 3 kun je namelijk ook gebruiken als deep conditioning behandeling, hierbij wordt je haar structureel gezond en lap je het niet zomaar tijdelijk op. Stop je met het middel dan heb je een gezonde bos krullen, of golvend haar en niet het beschadigde haar van voorheen. Maar niet alleen voor krullend haar is het middel geschikt, ook voor andere haartypen die zijn beschadigd of droog zijn door bijvoorbeeld een zonvakantie of als je slap en futloos haar hebt.

Delen