Tijd om even erop uit te gaan

huisje huren meivakantie

In Mei ben je alweer bijna halverwege het jaar, de eerste maanden van hard werken zitten er weer op. Het is weer nodig om er even lekker tussenuit te gaan, met een huisje huren meivakantie met het gezin geniet je van een fijne vakantie. De zon is er geregeld, even alles vergeten en weer opgeladen naar huis van een zalige vakantie met het gezin. Je kunt voor je verblijf een huisje huren, maar ook met je eigen kampeermiddel komen is natuurlijk een optie.

huisje huren meivakantie

Genieten met de kinderen

Voor de kinderen is een huisje huren meivakantie natuurlijk een groot feest, met de vele activiteiten die de Leistert organiseert is vervelen er nooit bij. Bij lekker weer kun je natuurlijk ook een duik nemen in een van de heerlijke zwembaden, het subtropisch zwemparadijs of in de frisse lucht met het golfslagbad. Een dagje regen is ook geen punt, dan zijn er voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen om binnen te doen. Of laat de kinderen onder begeleiding klussen in het klushuis.

Zeer veel mogelijkheden met overnachten

Ben je een echte kampeerder en geen liefhebber van een huisje huren meivakantie, dan zijn er meer dan voldoende andere mogelijkheden om te overnachten. Een glamping tent geeft je dezelfde luxe als een huisje, alleen is het camping gevoel er groter. Een safaritent is een wat kleiner exemplaar, voordeel hiervan is wel dat de kinderen in een eigen tentje kunnen overnachten. Voor de kinderen is dit een geweldige ervaring om mee te maken.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *